Regionalni Client Services Director, Leo Burnett Group UK

Vesna Šiftar

Vesna se je maja 2011 pridružila podjetju Leo Burnett, kjer sodeluje z eno izmed največjih strank agencije Publicis. Preden se je preselila v London, je 3,5 leta živela na Dunaju. Kot regionalna direktorica za upravljanje odnosov s strankami aktivno in tesno sodeluje s kreativnimi in strateškimi vodji po vsej Evropi pri strateškem razvoju in upravljanju blagovnih znamk za zagotovitev dobave vrhunskih storitev in izdelkov strankam. Poleg tega je bila aktivno udeležena pri vzpostavitvi centrov za družbene medije po vsej Evropi, kar še vedno podpira.

Pri delu s pomembnimi evropskimi strankami na strateški in izvedbeni ravni se vsakodnevno ukvarja z nenehnimi izboljšavami notranje delovne učinkovitosti, nadzorovanjem procesov in aktivnosti, zagotavljanjem skladnosti, spodbujanjem globalnih, regionalnih in lokalnih pobud itd. na 29 trgih. Čeprav je sodelovala na mnogih regionalnih in globalnih projektih, ki so bili nagrajeni s prestižnimi nagradami, verjame, da ne obstajajo majhni projekti, temveč le različne priložnosti.

Preden se je pridružila podjetju Leo Burnet, je bila zaposlena v Draftfcb Beograd na položaju direktorice storitev za stranke.

Pogosto jo sprašujejo, kaj jo žene naprej, in njen odgovor je vedno isti – izjemna zavzetost, energija in vztrajnost ekip, s katerimi sodeluje po vsej regiji.