15. 12. 2015

Priprave za 21. SMK v polnem teku

Znani so člani programskega sveta 21. Slovenske marketinške konference

Že 21. Slovenska marketinška konferenca (SMK), osrednji marketinški dogodek v Sloveniji, bo potekala 31. maja in 1. junija 2016 v Portorožu. Znani so člani programskega sveta, ki bodo oblikovali program konference in obljubljajo še eno odmevno in nepozabno SMK.

Predsednik programskega sveta 21. SMK je Primož Hvala (Human & Sales Consulting), ki je svetu predsedoval že za zadnjo konferenco. Svet sestavljajo še Vesna Marđonović, (Media Director CEE Consumer Healthcare, GlaxoSmithKline), Mitja Pirc (direktor Pristop Poslovno Svetovanje), Jasna Suhadolc (direktorica Virtua PR), Ana Verčko Grilec (Director Corporate Communications Central Europe, Goodyear Central Europe), Peter Frankl (direktor in glavni urednik, Časnik Finance), Tatjana Pogačnik (direktorica Poslovne akademije, Časnik Finance) in Darko Dujič (predsednik Društva za marketing Slovenije (DMS), Ceneje.si).
Predsednik programskega sveta obljublja, da bo 21. Slovenska marketinška konferenca vsebinsko še zanimivejša od letošnje, jubilejne dvajsete konference. »Trdimo, da je priložnosti in možnosti več kot kadarkoli do sedaj, zato bomo zbrali primere, ki bodo pokazali, kako naj marketing v resnici deluje, da bi podjetjem in znamkam prinesel resnično največjo vrednost. Kako ob omejenem proračunu in virih izkoristiti prave in najboljše novosti v ponudbi, poslovnih modelih, prodajnih kanalih in spremenjenem nakupnem vedenju kupcev,« pravi Primož Hvala.
Konferenca, ki poteka v soorganizaciji Društva za marketing Slovenije (DMS) in Časnika Finance, je v letu 2015 pod naslovom »Develope. Drive. Do.« (Razvij. Pospeši. Naredi) ponudila vrsto odmevnih govorcev in primerov dobrih praks, predavali so britanski podjetniški guru Robert Craven, Marko Čadež iz ameriškega spletnega portala Fareboom, Ana Žunjanin iz podjetja Atlantic Grupa, Jiři Vlasák iz podjetja Kofola, ki je prevzelo slovensko Radensko in drugi. Podeljene so bile tudi nagrade za marketinško odličnost, ki bodo uspešne marketinške strategije nagrajevale tudi v letu 2016.