Anja Šeme Todorović

direktorica za poslovni in strateški razvoj, Agencija 101

Anja Šeme Todorović že več kot 20 let sooblikuje slovensko krajino na področju komuniciranja. V svet upravljanja tržnih komunikacij je vstopila na agenciji Luna TBWA, kjer je uspešno delovala in prispevala k nagrajenim ter prepoznavnim zgodbam nekaterih največjih slovenskih in tujih znamk.

Svojo karierno pot kot članica vodstvene ekipe nadaljuje na Agenciji 101, kjer že od svojega prihoda sodeluje pri razvoju podjetja. S svojo strokovnostjo in bogatimi izkušnjami je sodelovala tudi na na različnih strokovnih tekmovanjih, bila je tudi članica strokovno-organizacijskega odbora EFFIE in predstavnica žirije. Anja vodi tudi oddelek za poslovni in strateški razvoj, v katerem poglobljeno razumevanje strateškega komuniciranja deli z ostalimi člani agencije. Njene vodstvene vloge v agenciji kot tudi njena osebna strast, da vedno išče inovativne rešitve za čisto običajne izzive, so pomembno prispevali k uspehom Agencije 101 v zadnjih 9 letih. 

Biti vodja, ki prispeva k uspehom podjetja, je eno. Veliko več pa je biti vodja, ki poleg uspehov niza tudi iskrene nasmehe, pozitivno motivacijo in podporo timskemu duhu svoje ekipe. Te vodstvene lastnosti je Anja začela pridobivati kot trenerka športne rokometne ekipe Olimpija. Že takrat se je naučila, da svojo ekipo najbolj uspešno vodimo s strastjo, iskrenostjo in razumevanjem vsakega posameznika. Zato njena zavezanost k ustvarjanju podpornega in ustvarjalnega delovnega okolja, v katerem lahko vsak član razvije svoj polni potencial, ostaja njen zaščitni znak.

Povezani dogodki

  • čet 30. Maj, 2024 15:00

    VODENJE MARKETINGA (DANES)