Leon Korošec

direktor zimskošportne divizije in podpredsednik skupine Elan

Mag. Leon Korošec, direktor zimskošportne divizije in podpredsednik skupine Elan

Leon Korošec je direktor zimskošportne divizije in podpredsednik skupine Elan, odgovoren za poslovanje divizije in njenih podružnic po svetu in svetovalec glavnega direktorja skupine KJK Sports iz Luksemburga.

Je magister ekonomskih ved, ki marketing razume kot strateško funkcijo podjetja, pomembno tako za izgradnjo prepoznavnosti blagovne znamke kot tudi za oblikovanje kulture podjetja. Blagovno znamko vidi kot svetilnik, ki kupcem olajša možnost izbire, zaposlenim pa nudi varen pristan delovnega dne, saj podjetje in blagovna znamka lahko žarita navzven zgolj takrat, kadar energija prihaja od znotraj. Spodbuja in ceni inovativnost, odkrito in odprto komunikacijo ter optimizem.

Je poročen, oče dveh otrok, prosti čas pa najraje preživlja na smučanju, turni smuki, kolesarjenju in jadranju. Slovenske Alpe pozimi in Dalmacija poleti so njegova idealna kombinacija oddiha, pristen stik z naravo pa je tudi največkrat vir njegove inspiracije v poslovnem svetu.

 

Povezani dogodki

  • pet 31. Maj, 2024 11:25

    Strateška vloga marketinga v podjetju oziroma kako marketingu izboriti večjo težo pri odločanju o poslovanju?

    Praktične odgovore na večno vprašanje kako marketingu izboriti večjo težo pri odločanju bodo v pogovoru iskali Metka Hrovat, izvršna direktorica znamke in kadrov, SIP Šempeter in svetovalka pri Brand Trust, Jure Bohinc, …