Manca Šalehar

vodja marketinga, Wolt

Manca Šalehar, vodja marketinga v podjetju Wolt, je s svojimi udarnimi marketinškimi akcijami poskrbela, da je blagovna znamka v manj kot letu dni od prihoda na trg prevzela vodilno pozicijo na področju dostave. Manca je posebej specializirana za gverilski marketing in snovanje nekonvencionalnih kampanj, ki z minimalnimi finančnimi sredstvi dosežejo maksimalne rezultate z vidika dosega, učinka in zapomljivosti, med njimi so tudi za dostava z žerjavom v 8. nadstropje in dostava bureka Olimpija z dronom na grad.

Je prejemnica nagrade za Best Inspirational Leader Award 2023, kot svetovalka pa sodeluje tudi z različnimi podjetji, kjer pomaga na grajenju prepoznavnosti blagovne znamke. Pogosto predava na domačih in tujih konferencah, je mentorica podjetnikom in strokovna žirantka v številnih marketinških in podjetniških tekmovanjih. Letos pa je Manca slovenski javnosti predstavila tudi akademijo za Karieristke in hedonistke, ki ženskam pomaga prepoznati supermoči, jasno definirati cilje in ustvariti ravnovesje med kariero in življenjem. Njen cilj za leto 2024 pa je, da do konca leta 100 žensk nauči kako biti karieristka in hedonistka. In to brez slabe vesti.

Njen pristop do življenja je osredotočen na to, da na prvo prioriteto postavlja dobro počutje in ravnovesje med kariero in zasebnim življenjem. In je živ dokaz, da nenapisano pravilo, da ljudje na visokih pozicijah delajo 24/7 in ne poznajo počitka, ne velja! Kljub karieri si vzame čas za šport, večkrat mesečno potuje, posveča čas osebnemu razvoju in poskrbi, da letno obišče vsaj 5 festivalov.

Povezani dogodki

  • čet 30. Maj, 2024 17:05

    Samozavestno priznajmo napake in jih ne ponovimo – Marketinški FuckUps Nights Ljubljana