Per Kristiansen

vodja, Trivium, LegoSeriusPlay

Per se je pridružil Triviumu septembra 2006 in je so-ustanovitelj Združenja mojstrskih trenerjev v metodi LEGO® SERIOUS PLAY ®. Pred tem je bil del vodstvene in ustanovitvene ekipe v Danfoss Universe, edinstvenem znanstvenem parku, ki med drugim ponuja inovacijske procese organizacijam. LEGO® SERIOUS PLAY® je bil del parkove ponudbe njegovim korporativnim strankam.

Pred tem je Per preživel nekaj let v LEGO skupini. Najprej je deloval kot agent sprememb na področju predšolske vzgoje, kjer je bil desna roka globalnega direktorja blagovne znamke. Zatem je zasedel mesto direktorja v LEGO-vem start-up podjetju (Executive Discovery), ki je razvil in upravljal metodo LEGO SERIOUS PLAY. Na tem položaju je bil Per eden od dveh globalnih mojstrskih trenerjev in odgovorna oseba za P&L. Razvil je partnersko mrežo LEGO SERIOUS PLAY v Evropi, Južni Afriki in Bližnjem vzhodu.

Ko je bil Executive Discovery integriran v LEGO Company, je Per postal vodja LEGO SERIOUS PLAY, prevzel je celotno globalno odgovornost. Je eden najbolj izkušenih posrednikov LEGO SERIOUS PLAY na svetu. Per je tudi vodilni mojster trenerjev v tej metodi, saj je izšolal večino LEGO SERIOUS PLAY trenerjev na svetu. Izvajal je delavnice LEGO SERIOUS PLAY v različnih kulturah in industrijah, s fokusom na strategijo, inovacije in vprašanja sprememb.Per je bil svetovalec v Italiji, Skandinaviji in Združenem kraljestvu, kjer je deloval v angleščini, danščini in italijanščini. Poleg tega je Per delal kot svetovalec za upravljanje (strategija in spremembe) za CSC Scandinavia. Magistriral je iz mednarodnega poslovanja (interkulturalno upravljanje) s Københavnske poslovne šole (vključno z izpiti na Univerzi Bocconi v Milanu, Italija).

Povezani dogodki

  • pet 31. Maj, 2024 09:30

    Razmišljati drugače o strategiji

    Osredotočimo se na način, kako razmišljamo o strategiji in kako strateško razmišljamo. V svetu, ki se neprestano spreminja in kjer vsi dostopamo do istih informacij o zunanjem svetu, se edinstvena strategija rodi iz razu…