dr. Violeta Bulc

Vibacom, kuratorka Ecocivilizacije

Dr. Violeta Bulc, Vibacom

Violeta Bulc je vizionarska voditeljica, inovatorka in podjetnica z več kot 40 leti izkušenj pri ustvarjanju in upravljanju mrež, strategij in rešitev, ki izboljšujejo kakovost življenja za ljudi in planet. Je direktorica podjetja Vibacom, ki omogoča dostop do znanja kot univerzalne dobrine ter spodbuja nastajanje nove civilizacijske paradigme – Ekocivilizacije.

Je tudi članica upravnega odbora Europe-Asia Center, platforme, ki spodbuja dialog in sodelovanje med obema kontinentoma v korist njunih prebivalcev in sveta. Kot globalna predsednica G100 je članica globalnega gibanja 100 žensk, ki uvajajo 100 projektov, pri čemer vsak projekt uvajajo v vsaj 100 držav. S tem bogatijo pot do miru in blaginje za vse. Poleg tega je bivša evropska komisarka za promet, kjer je izvajala politike, ki so zagotavljale okolju prijazne, konkurenčne in vključujoče mobilnostne rešitve.

 

Povezani dogodki

  • pet 31. Maj, 2024 09:00

    Kaj moramo vedeti o civilizaciji, v kateri živimo?

    Dr. Violeta Bulc je oseba mnogih izkušenj in znanj. Je ustanoviteljica in kuratorka mednarodnega gibanja Ecocivilisation, ki je trenutno eden njenih glavnih fokusov. V pogovoru bomo spoznali njen pogled na prihodnost dru…