Večerni program

Druženje na terasi GH Bernardin, torek med 19. in 21. uro

SMK ponuja enkratno priložnost, da se družite s svojimi kolegi iz stroke v zabavnem in sproščenem okolju. “Mix & mingle” s starimi prijatelji in spoznaj nove! To je čas za sproščanje in vsrkavanje idej ter inspiracije prvega dne.  Čas, da izmenjate mnenja, poslušate poglede drugih in poglobite poslovne vezi.

Podelitev nagrade Marketinška odličnost, torek, 21.00, dvorana Evropa

Podelitev nagrade bo popestril nastop Marine Mårtensson, švedske pevke in kantavtorice s slovenskimi koreninami, ki je svoj dom leta 2013 našla v Izoli. Skupaj s svojimi slovenskimi starimi starši je odraščala na Švedskem, vendar si je od nekdaj želela bolje spoznati svoje korenine in se z obiskom Slovenije naučiti tudi slovenščine. Po prihodu v Izolo pa se je kmalu lotila tudi pisanja nove glasbe in ji prav tu, tako kot sebi, našla nov dom.

Marina svoje občinstvo navdušuje z jazz-pop melodijami in z unikatnimi priredbami dobro poznanih pesmi v njeni prav posebni čustveno sveži interpretaciji in slogu. Nedavno je svoj glasbeni izraz predstavila tudi v oddaji ’Slovenija ima talent’, kjer ji je glasbena žirantka Marjetka Vovk namenila zlati gumb, ki jo je popeljal neposredno v polfinale.

Skupaj z Miho Korenom na kontrabasu in Davidom Morganom na bobnih se bo Marina predstavila tudi na odru SMK.

Marina