Uroš hodi po poti stare mame, kuharice. Žene ga strast po odkrivanju in ohranjanju neodkritega, neodkritih sestavin, jedi, zgodb življenja, povezanih z obedovanjem. Uroš se je kalil po kuhinjah blejskih hotelov in svetovnih Michelinovih restavracij. Leta 2013 je s poslovno partnerico Marcelo našel svojo restavracijo v opuščeni Vili Podvin. Restavracije je postala gibalo povezovanja, razvoja in sodelovanja v destinaciji Radolca. Leta 2020 ga je Gault&Millau ovenčal z nazivom chef tradicije in Michelin z zvezdico. Uroš je prekrasen mentor svojim sodelavcem, študentom in dijakom na praksi, saj svoje znanje predaja naprej. Marcela in Uroš sta ponosna, da sta povezala svoja znanja v Kuharski šoli Uroša štefelina, ki deluje že 10 let in zasvaja ljubitelje kuhinje, kaže lepoto poklicev otrokom ter strokovno svetuje profesionalcem, pomaga postavljati nove koncepte. Želita si, da bi čimveč kuhinj v Sloveniji sledilo naravi in tradiciji. Želita, da bi vsi jedli zdravo. V času pandemije Vila Podvin in Linhart Hotel & Bistro nista bila hladna, saj je ekipa uvedla nove programe: CHEF UROŠ DRIVE HOME in ZOOM kuharske DELAVNICE, ki so doživeli neverjeten uspeh (rojstni dnevi za otroke, teambuildingi za podjetja, delavnice za ljubitelje kuhanja, mednarodne večerje..). Marcela in Uroš vse kar prinaša življenje jemljeta kot izziv in priložnost za vpogled v nove svetove.