Poslana sporočila

15:35 Srečno pot domov

Hvala, ker ste bili z nami, želimo vam varno pot domov in se vidimo na jubilejnem 30. SMK, ki bo maja 2025. Do takrat pa samozavestno novim izzivom naproti!

14:10 Preveč samozavestni?

Samozavest, lepa čednost! Kmalu sledi zadnji sklop, kjer bo Aleš Vičič, predstavil pomembnost samozavesti kot veščine za spopadanje s stresi današnjega sveta. Za konec bo Darko Đurić spregovoril o svoji osebni poti in kako mu je pri uspehih pomagala samozavest.

12:59 Pogled v zakulisje

Kmalu vabljeni nazaj v dvorano. Končno bomo odkrito in direktno govorili o vsem, kar se dogaja v zakulisju marketinškega in podjetniškega dogajanja. Z nami bodo g. Čoli, Ensol 360, g. Hostnik, Sport Media Focus, g. Gostiša, Časnik Finance in ga. Pesendorfer in ga. Koren, Argeta.

11:10 Krepimo moč marketinga

Še vedno težko dobite večji delež celotnega proračuna za marketing, si želite imeti večjo vlogo pri odločanju o poslovanju in ste utrujeni nenehnega dokazovanja učinkovitosti? Potem ne zamudite naslednjih govornikov. Z nami bodo Živa Čižman, WeTech, Žiga Vavpotič, Bora Partners, Metka Horvat, Sip Šempeter, Brand Trust, Jure Bohinc, A1 in Leon Korošec, Elan. 

8:50 Oranžno jutro z Inteso Sanpaolo Bank

Intesa Sanpaolo Bank vas vabi na osvežujoč in zdrav zajtrk. Pridružite se oranžnemu jutru, se vidimo pred dvorano Europa!

8:40 Rise & Shine

Dobro jutro! Dodobra spočite po doživetjih v Cafe Teatru vas bomo v dvorani pričakali točno ob 9.00, ko bomo drugi konferenčni dan otvorili s pogovorom z dr. Violeto Bulc. Vabljeni, da prisluhnite sklopu Z razlogom drugačni.

8:39 Prosti termini za psihološko svetovanje

Dragi udelženci, sprostil se je termin za psihološko svetovanje s Petro Femec, od 8:45 do 9:30. Prav tako je še eno prosto mesto za popoldanski termin od 14:00 do 14:45. Vsi zainteresirani se prosim zglasite na recepciji. Velja sistem prvi pride, prvi melje! 🙂

7:07 Jutranji tek – prestavljen na 8. uro v primeru izboljšanja vremena

Dobro jutro še enkrat. Tekači, vreme je (trenutno) bolj primerno za plavanje kot tek, zato vas obveščamo, da bo tek ob 8. uri, a le v primeru izboljšanja vremena. Vsi ljubitelji joge pa lahko pohitite in se nam pridružite v dvorani Aurora (v pritličju GH Bernardina), kjer pričenjamo z vadbo.

6:30 Jutranji tek in joga

Dobro (zgodnje) jutro! Začnimo ga na edini pravi način, ob jutranji vadbi. Vsi tekači prav lepo vabljeni na plažo pred GH Bernardin, ob 7. uri. Teklo se bo do Pirana in nazaj. Vsi ljubitelji joge, pa prav tako ob 7. uri lepo vabljeni v dvorano Aurora (v pritličju GH Bernardina).

21:00 Ne zamudi zabave

Počasi bomo pričeli še z zadnjim dejanjem prvega konferenčnega dne. Prisotnost je obvezna. Pridite v Cafe Teater na zabavo z vedno odličnim DJ-jem in bendom K-rocks. Glasno in udarno!

18:40 Marketinška odličnost 2024

Ne zamudite podelitve nagrad Marketinške odličnosti, ki bo pokazala, kdo je v letošnjem letu vse naredil prav. V glavni dvorani Europa se vidimo čez 5 minut.

16:25 Iz napak se učimo

Pred nami je še zadnji sklop predavanj pod naslovom Zdravo je priznati napake. Uvod v sklop bo naredila Sanela Peresciutti, dr. med., kasneje pa bodo govorniki iz podjetij Intersport, Wolt, Herman&Partnerji in podkasta Underdog priznali svoje napake, kaj so se od njih naučili in kako jih preprečiti.

16:10 Osemdeseta so nazaj

V odmoru se bomo nekoliko oddaljili od tematike zadnjih dveh sklopov in se podali v preteklost. Z Radiem 1 80-ta bomo zaplesali in se sprostili na ritme izpred štiridestih let. Uživajte!

14:55 Vzporedni sekciji

Čas je za naslednji dve vzporedni sekciji. V dvorani Europa boste lahko prisluhnili zanimivim govornikom, ki bodo spregovorili na temo umetne inteligence. V dvorani Mediteranea pa bodo govorniki postregli s predavanji, kako danes učinkovito voditi marketing. Se vidimo v izbrani dvorani, že čez pet minut!

13:10 Čas je za novo generacijo

Hitro v dvorano – čaka nas sklop predavanj na temo nove generacije. Veste, kako pristopiti h generaciji Z in kaj njim »dogaja«? Ne zamudite treh zanimivih predavanj, z nami bodo Aljan de Boer, TrendsActive, Evgeniy Medvedev, Adidas in Luigi Fuzio, Banka Intesa Sanpaolo.

11:00 Vzporedni sekciji

V dvorani Europa lahko prisluhnete sekciji Kako osvojiti svet in v dvorani Mediteranea sekciji Učinkoviti v B2B. Katerokoli izberete, vam zagotavljamo, da vam ne bo žal. Se vidimo v izbrani dvorani!

10:30 Skaza vabi na svojo stojnico

Obišči Skazino stojnico in zavrti kolo sreče. Čaka te DARILO in IZREDNI popusti, ki veljajo samo na SMK. #Blokirajvrečko – podaj Organka!

7:15 Varno na pot

Varno in srečno pot v Portorož vam želimo! Vaša akreditacija vas že čaka na registraciji v 11. nadstropju GH Bernardin. Ob 9.00 pa bo v Dvorani Evropa v 12. nadstropju konferenco otvoril Mark Adams, pionir digitalnega vodenja in inovacij, iz podjetja Mach 49. Se vidimo kmalu!

14:00 Navodila pred SMK-jem

Spoštovani udeleženci, na elektronski naslov smo vam poslali navodila za udeležbo na letošnjem SMK, v kolikor jih niste prejeli, preverite prosim v promocijah ali nezaželeni pošti. Se vidimo kmalu!

10:00 Se vidimo jutri!

Z jutrišnjim dnem se začneta dva dneva Portoroža, kup uporabnih vsebin, prek 40 govorcev in veliko sponzorskih aktivacij! Zvečer se bomo sprostili ob zabavi z bendom K-rocks in DJ-jem v Cafe Teatru v Piranu. Še je čas za last minute prijavo, četudi samo za en dan.

13:00 Se vidimo na SMK-ju?

Še nimate kotizacije za letošnji SMK? Pohitite, že prihodnji teden, 30. in 31. maja, se vidimo v Portorožu. Po odzivih sodeč, nas bo veliko, zato ne zamudite osrednjega marketinškega dogodka leta. Prijavite se https://www.smk.si/prijava/, lahko tudi le za en dan.